Арена

Україна має шанс повернути своїх героїв, віддавши Путіну Богуслаєва

Російського громадянина, який за дивним збігом обставин керував стратегічним підприємством “Мотор Січ”, можуть обміняти на українських полонених.

Так, в етері “Настоящего времени”, радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка запитали, чи розглядає Офіс президента внесення Богуслаєва у список на обмін полоненими з Росією, Подоляк поставив у приклад обмін на Віктора Медведчука.

“По Медведчуку, ви бачите, використали суб’єкт: віддали, отримали всі дані, всі свідчення, віддали – займайтеся там своїм Медведчуком. Забрали своїх класних хлопців. Я сподіваюся, що ми будемо використовувати будь-яку можливість, будь-яких людей, особливо громадян Росії, для того, щоб забрати своїх пацанів”, – сказав він.

За словами радника, Україна зробить усе, щоб звільнити з російського полону українців.

“Ми, якщо потрібно, все зробимо для того, щоб забрати реальних громадян України, не ось цих фіктивних ряджених, скажімо так, червоних директорів, а реальних громадян. Робитимемо все, що завгодно. І ці суб’єкти можуть потрапити теж в обмінний список”, відповів Подоляк на уточнювальне запитання, чи допускається обмін Богуслаєва.

Відомо, що 22 жовтня Служба безпеки України затримала президента “Мотор Січі” В’ячеслава Богуслаєва, згодом його було відправлено під варту.

СБУ опублікувала аудіозаписи телефонних розмов Богуслаєва, які підтверджують його співпрацю з ворогом.

Відомо, що раніше, на Медведчука поміняли наших героїв, в тому числі і захисників Маріуполя, яких російська пропаганда вже “поховала” у російській тюрмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *