АренаПолітвернісаж

Мирні люди гинуть від обстрілів у столиці через незаконну забудову – думка

Російські загарбники 31 грудня обстріляли столичний готель, повідомив заступник глави ОП Кирило Тимошенко.

“Російський новий рік за святковим столом – це кадри розбитих в Україні житлових будинків, новини про загиблу людину через уламок ракети в Солом‘янському районі Києва. Ось так вони бачать “свята”.  Терористи та вбивці! Розбитий готель в серця столиці — це їх радість за святковим столом”, – йдеться в повідомленні працівника ОПУ.

В той же час, екснардеп від “Свободи” Ігор Мірошниченко розповів, що удар рашистів не випадковий, оскільки на тому місці був завод “Радар”, що входить до Укроборонпрому. За його інформацією, знищене підприємство було базовим у концерні по виробництву бортових радіолокаційних комплексів, метеонавігаційних станцій, та іншої апаратури спеціального призначення для обороноздатності України. А от нові житлові комплекси і готель будувались у промислових зонах незаконно без зміни генерального плану міста.

Політик переконаний, що “ворог сьогодні б‘є по старих координатах, а відповідальність за трагедії та небезпеку цілком і повністю лежить на тих, хто дозволив ці незаконні будівництва”.

Поруч з обстріляним 31 грудня готелем ведеться незаконне будівництво ЖК Stanford. До незаконного будівництва, за твердженням Мірошниченка, причетні, як корумповані чиновники міноборони та Укроборонпрому, так і нинішній народний депутат ОПЗЖ та один зі стовпів будівельного ринку у столиці Дмитро Ісаєнко.

“Після зміни влади на Банковій у грудні 2019 році будівельна компанія Ісаєнка Perfect Group пообіцявши чиновникам заводу «Радар» офісні площі, заходилася знищувати оборонне підприємство. Під виглядом «реконструкції» всі корпуси Укроборонпрому були демонтовані, а замість них почали зводити вищезгаданий ЖК. Дозволи отримували, як і годиться, через сумновідомий і вже ліквідований нині ОАСК імені Павла Вовка”, – пише екснардеп.

Таким чином, маємо житловий район на місці промислових об’єктів, жоден корупціонер з міноборони та Укроборонпрому не покараний, а “ОПЗЖопник Ісаєнко не просто продовжує сидіти у парламенті, але й разом з головою партії «Слуга народу» Олена Шуляк є автором та бенефеціаром надскандального законопроекту 5655″.

“Дмитро Ісаєнко під час війни почувається прекрасно. Нещодавно він продав Нацгвардії України 26 квартир за ціною 56 мільйонів гривень!!! Державні підряди не перешкоджають йому отримувати ні його політичний бекґраунд, ні навіть кримінальний шлейф, пов‘язаний з підробкою посвідчення учасника АТО за попередньої влади. Тоді його звільнили з Мінрегіонбуду, але не вичавили з будівельного ринку.

Отже: проросійськи налаштовані та наскрізь корумповані ОПЗЖопник-нардеп Ісаєнко, голова ОАСК Вовк та його підопічні, а також чиновники Укроборонпрому та МОУ заради наживи та зниження обороноздатності України знищують стратегічне підприємство «Радар». Не несуть за це покарання. Державна система контролю і нагляду, яку тепер нардепи взагалі ліквідували, демонструвала свою злочинну бездіяльність та неефективність.
Тим часом московити ведуть прицільний ракетний вогонь по старих координатах, де згідно з досі чинним (!!!) Генеральним планом Києва знаходяться промислові об‘єкти оборонного призначення. Тисячі людей завдяки свавільній забудові у Києві сьогодні в зоні потенційного ураження ворога”, – написав Мірошниченко на свої сторінці у ФБ.

Він, також нагадав, що “внаслідок кількох прильотів у ЖК Львівський Квартал загинули люди, а його нша будівельна компанія Корпорація Нерухомості РІЕЛ також збудувала незаконно. І зробила це просто під стінами іншого стратегічного оборонного підприємства «Артем»”.

Фото: Фейсбук Ігоря Мірошниченка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *