Арена

Нардеп від “слуг” Халімон придбав шикарний маєток на Печерську

Нардеп “Слуги народу”, який ще є заступником керівника фракції і заступником керівника парламентського комітету з питань аграрної та земельної політики, Павло Халімон, у розпал повномасштабної війни Росії проти України придбав розкішний маєток вартістю мільйони гривень, оформивши його на іншу особу.

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що Халімон буде звільнений із посади заступника.

“Якщо ти народний депутат і маєш пару зайвих мільйонів гривень, то ти повинен допомогти своїй країні. Це твій обов’язок.

Тому, звичайно, етична складова цього вчинку суперечить нашим цінностям і нашому баченню того, чим під час війни має займатися народний депутат.

За це Павло Халімон буде звільнений із посади заступника голови нашої фракції”, – написав Арахамія у Telegram.

Крім того, Арахамія закликає правоохоронні органи розпочати розслідування і дати юридичну оцінку цим подіям. А пізніше очільниця партії “Слуга народу” Олена Шуляк у Telegram повідомила, що прийняла відставку народного депутата Павла Халімона з посади голови Чернігівської обласної організації партії та додала, що рішення про обрання нового голови обласної організації буде прийнято на конференції/зборах обласної організації у визначені статутом партії терміни. На цей час призначать виконувача обов’язків голови партосередку.

Фото: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *