Арена

Історична промова Байдена у Варшаві: росіянам не вдасться перемогти

Союзники України не “втомляться” підтримувати її в протистоянні російській повномасштабній агресії, а Київ “ніколи не буде” переможений Москвою, сказав у Варшаві президент Байден.

“Сумнівів бути не повинно: наша підтримка України не похитнеться, НАТО не буде розділеним, і в нас не настане втома. Жадоба й бажання Путіна до землі та влади зазнає невдачі – а любов українського народу до своєї країни візьме гору. Демократичні держави світу захищатимуть свої свободи сьогодні, завтра і завжди”, – наголосив американський президент.

Він підкреслив, що “на кону нині – свобода”, а світ зрозумів, що “задовольнити апетити агресора неможливо, їм треба протистояти”. “Автократи розуміють лише одне слово: ні, ні, ні! Ні, ви не захопите мою країну, не заберете мою свободу, не заберете моє майбутнє”, – додав він.

Прокоментував президент США і дії головного рашиста, запевнивши, що йому не вдасться досягти своїх цілей в Україні.

“Диктатор, який роками відбудовував імперію, ніколи не придушить любов народу до свободи, жорстокість ніколи не зламає волю вільних людей, а Україна ніколи не буде переможена Росією. Ніколи!” – наголосив лідер США.

Фото з відкритих джерел/Байден у Варшаві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *