Арена

Норвезькі волонтери подолали тисячі кілометрів, щоб привезти допомогу українцям

Норвезькі волонтери подолали понад дві тисячі кілометрів, щоб привезти гуманітарну допомогу на Волинь у прикордонне селище Шацьк.

Про це повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Катерина Коверзнєва.

“Дякуємо чудовим норвезьким друзям України з фонду Ei hjelpende hånd Rita Bylund Andersen і її чоловіку Roger Czysz, які подолали тисячі кілометрів, щоб дістатися з Півдня Норвегії до Волині й передати переселенцям і нашим захисникам гуманітарну допомогу!” – написала волонтерка.

Як стало відомо онлайн-газеті “ПолітАрена”, Рита Байлунд-Андерсен і Роджер Чиш з фонду “Рука допомоги” вже неодноразово були з гуманітарними місіями в Україні. Цього разу вони привезли продукти харчування та засоби гігієни для внутрішньо переміщених осіб, а також спальні мішки для захисників України.

Онлайн-газета “ПолітАрена”

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *