Арена

Кремль мав доступ до всіх державних таємниць України та призначав потрібних керівників на найвищі посади в СБУ

Розслідування ДБР та СБУ – це перше офіційне визнання московитської агентури у вищому керівництві України, це пояснення, чому влада України не готувала країну до вторгнення РФ, чому Путін атакував, розраховуючи на зустріч з квітами та неспроможність України до опору.

Фактично, на думку журналіста Юрія Бутусова, визнано, що Московія мала доступ до усіх державних таємниць України, призначала потрібних керівників на найвищі посади в СБУ та прибирала незручних патріотів з посад.

Згідно з оприлюдненими ДБР записами розмов агента ФСБ РФ, колишнього кадрового співробітника КДБ СРСР та народного депутата України від Партії регіонів Володимира Сівковича та полковника СБУ Олега Кулініча, Федеральна служба безпеки Росії досягла:

1. Призначення головою Служби безпеки України Івана Баканова, довіреною особою якого був агент ФСБ Іван Кулініч. Призначений указом президента В.Зеленського.

2. Призначення Олега Кулініча начальником головного управління СБУ у Криму, яке відповідало за усі операції СБУ по Криму, і в тому числі відповідало за безпеку мостів та дамб через Чонгар та через Дніпро. Призначений указом президента В.Зеленського.

3. Призначення Андрія Наумова начальником Головного управління внутрішньої безпеки. Призначення указом президента В.Зеленського. Іншим указом Зеленський присвоїв російському агенту звання бригадного генерала СБУ.

4. Звільнення з посади першого заступника голови СБУ Руслана Баранецького, який курував контррозвідку. Звільнення указом президента В.Зеленського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *