Арена

Зеленському та його поплічникам доведеться виправдовуватися на суді

Я кілька разів у 2019-му особисто казав президенту [Володимиру] Зеленському, що існує тільки військово-дипломатичний шлях вирішення війни на Донбасі, і казав це голові офісу президента [Андрію] Єрмаку, писав та казав про це десятки разів за роки перед вторгненням. З аргументами, фактами.

Але “Слуги народу” обрали інший шлях – таємні домовленості з Путіним в Омані, здача інтересів України, призначення відкритих російських агентів на найвищі посади в СБУ та комітеті по розвідці, навмисний розвал оборони, відмова від закупівлі боєприпасів.

За чотири роки Зеленський нарешті визнав очевидні речі.

Путін пошив його у дурні, і ціна домовленостей Зеленського з Путіним, ціна торгівлі електрикою з Росією, вугіллям, бітумом, пальним – життя десятків тисяч українців, мільйони біженців, і за все це відповідають Зеленський та його поплічники Єрмак, і за свою брехню і зраду їм доведеться виправдовуватись на суді.

Тепер у президента нові тексти, нові костюми, нова акторська гра. Але загибель наших людей Зеленському не пробачать. Путін вбивця, його руки у крові українців, а Зеленський – брехун, у нього у крові його язик.

Юрій Бутусов, журналіст

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *