Арена

Політичні розбірки: у Києві Тараса Чорновола облили сечею й зеленкою та кинули у бак для сміття

Сьогодні, 13 червня, в Києві невідомі напали на колишнього народного депутата та політолога Тараса Чорновола.

Відео нападу опублікували в соцмережах. Чорновола облили сечею та зеленкою, після чого кинули у бак для сміття.

За інформацією поліції Києва, близько 10 осіб обклеїли автомобіль Чорновола наклейками «зрадник», а після цього облили Чорновола речовиною зеленого кольору.

Сам Чорновіл каже, що ця акція – це “замовлення” Офісу президента за критику влади.

Раніше повідомлялося, що колишній народний депутат Тарас Чорновіл втрапив у скандал: він розкритикував керівницю медичної служби батальйону “Вовки Да Вінчі” Аліну Михайлову. Чорновіл нібито назвав депутата Київради Михайлову “підолігархічною підстилкою”.

Нагадаємо, що на початку червня розгорівся ще один скандал, пов’язаний із прізвищем Михайлової. Вдова народного депутата VIII скликання, загиблого бійця Сил оборони Олега Барни Ольга через соцмережі закликала Аліну Михайлову не ділити українців “на сорти скотів”.

“Ви – віку моїх синів, тому, даруйте, якщо сприймете мій допис як якесь “наставництво”. Мені дуже прикро було читати про “порохоскотів”, як Ви назвали людей, які мають інші політичні уподобання, ніж Ви. Впевнена, найгірше, що ми можемо зараз робити – це сваритися в середині країни і ділити українців на “сорти скотів”, даруйте, це не мій термін і він мені глибоко образливий”, – заявила Ольга Барна.

Світлина 5 каналу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *