Арена

Чиновнику львівської міськради за місяць нарахували понад 70 тисяч гривень на оздоровлення

Журналісти оприлюднили розмір зарплатні заступника львівського мера Андрія Садового.

“Улюблений хлопчик львівського мера Андрій Москаленко, судячи з усього, серйозно заслаб. У листопаді першому заступнику міського голови – заступнику з економічного розвитку Андрієві Москаленку нарахували 71,7 тисяч гривень на оздоровлення. Загалом же за листопад “другому Андрію Ратуші” нарахували 147 192 гривень”, – повідомляє журналіст Роман Онишкевич.

“Можна довго сперечатися про етичність виділяти в нинішній час оздоровчі гроші саме високопосадовцю, але
давайте краще разом помолимося за здоров’я Москаленка, щоби бюджет витримав. Прохання розкинути інформацію по молитовних групах. А загалом, кому цікаво, то “ніщебродам Садового”, тобто його заступникам і йому рідному, за листопад загалом нарахували понад півмільйона – 657 618 грн, що в середньому виходить по 93,9 тисяч гривень на брата чи сестру”, – написав Онишкевич.

Як відомо, у грудні 2016 року Андрій Москаленко став заступником міського голови з питань розвитку, а 4 лютого 2021 року його призначили на посаду першого заступника міського голови – заступника міського голови з економічного розвитку. Також він входить у склад виконавчого комітету Львівської міськради. Йому підпорядковані три департаменти – фінансової політики, економічного розвитку та розвитку.

Крім цього, Москаленко на місцевих виборах-2020 пройшов до ради від партії Об’єднання Самопоміч, проте 4 лютого 2021 року він склав депутатські повноваження – він заявляв, що для нього “поєднання позиції заступника міського голови і депутата є неможливим і некоректним”.

Москаленко з 2013 року був в.о. директора департаменту розвитку, до цього він працював директором департаменту “Адміністрація міського голови”, а у 2020-2012 рр. – начальником управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту “Адміністрація міського голови”.

У 2020 році чиновник задекларував 861 тисячу гривень доходу. У грудні 2022 року Андрію Москаленку нарахували 182 тисячі гривень зарплати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *