Арена

Московитські терористи вбили в лікарні 9-річного мешканця Селидового та його маму

14 лютого російські терористи в лікарні міста Селидове Донецької області вбили матір і її дитину. 36-річну Наталію Степаненко та 9-річного Ярослава Каменєва.

«Вночі, під час ворожого обстрілу м. Селидове, перебуваючи у лікарні, разом із мамою загинув здобувач освіти 3 класу Гірницького опорного ЗЗСО №17 Курахівської міської ради Каменєв Ярослав, 2015 року народження. Ця втрата непоправна для усіх нас. Дитині було всього 9 років… Словами не можна передати весь біль і печаль. Це наче страшний сон… Неможливо усвідомити! Неможливо прийняти! Це був гарний, розумний, товариській, привітний хлопчина…
Ти назавжди залишишся у нашій пам’яті і серці саме таким! М’яких хмаринок, Ярику! Нехай земля тобі із мамою буде пухом! Висловлюємо щирі співчуття родині загиблих! Вічна пам’ять!» – написали на сторінці Гірницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів Nº17.

В цій же лікарні внаслідок обстрілу загинула вагітна жінка…

Наталія Степаненко і її син Ярослав жили в Селидовому Курахівського району Донецької области. Батько хлопчика помер ще до війни, тому Наталія виховувала сина сама. Знайомі родини розповідають, що жінка нещодавно також поховала свою маму.

Коли почастішали удари рашистів по Селидовому, Наталія Степаненко вирішила виїхати з міста. Рідна бабуся хлопчика за татовою лінією домовилася, що родину приймуть у Кривому Розі, у гуртожитку одного з інститутів, де їм виділили кімнату. Однак до поїздки несподівано Ярослав захворів.

У хлопчика кілька днів трималася температура під 40 градусів, а збивати її вдавалося лише крапельницями. Тому Ярослав мусив, на жаль, перебувати у лікарні під крапельницями, доки температура не спаде і він не одужає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *