Арена

Геноцидна політика сучасної Московії спрямована на знищення українців як нації

Два роки тому, 8 квітня 2022 року, рашисти вбили 61 цивільну людину в Краматорську, ударивши ракетою у залізничний вокзал під час евакуації мирного населення.

Діти, матері, волонтери, пенсіонери – московити усвідомлювали, на кого вони націлили зброю. Кадри евакуації щодня транслювались у ЗМІ та соцмережах. Вони знали, що на вокзалі – мешканці Донбасу, які втікають від їхніх обстрілів.

Тепер кожен усвідомлює, що геноцидна політика сучасної Московії спрямована на знищення українців як нації…

Серед жертв московитів два роки тому, зокрема, були:

Вагітна Марина Олексіївна Ольховик (12.08.1981 р.н) та її 10-річна донечка Аліса Олександрівна Ольховик.

Катерина Зиба з м. Бахмут та її 16-річна донька Валерія Шепеленко. Дівчинка навчалась в 10 класі Бахмутської загальноосвітньої школи №7.

16-річна Дарина Безбородова, яка намагалась евакуюватись з м. Костянтинівка. Дівчинка навчалась у школі, працювала в місцевій кав’ярні, була волонтеркою вільного простору Druzi у Костянтинівці, допомагала організовувати міські фестивалі.

16-річний Олексій Іванович Євтушенко, (27.04.2005 р.н.), учень Бахмутського центру професійно-технічної освіти. Навчався на другому курсі за спеціальністю “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електрогазозварник”.

16-річна Анастасія Колодезева та її батько Володимир Іванович Бухолда з м. Верхньоторецьке. Дівчинка навчалась на перукаря-візажиста в Краматорському вищому професійному металургійному училищі. Була старостою своєї групи, захоплювалася малюванням, танцями, макіяжем…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *