Арена

США не мають наміру більше вести будь-які війни у світі

Очільника Пентагону президент США Байден назвав “тим хлопцем”, а саме відомство – просто “компанією”, коли виступав у Білому домі.

Джо Байден призначав на посади двох жінок-генералів, подякував їм за службу, але імені їхнього керівника згадати не зміг, тому просто сказав, що Ллойд Остін це  “хлопець, що керує цією компанією”.

Коментуючи цю подію, відомий російський публіцист Олександр Невзоров зробив іронічне припущення, що США вже не мають наміру воювати, оскільки перше, що має знати президент будь-якої держави – це ім’я свого міністра оборони.

У ЗМІ і раніше потрапляли конфузи Байдена, ще під час президентської кампанії він забув ім’я свого конкурента на виборах Дональда Трампа, пізніше не зміг згадати свою онучку на очах сотень людей.

Як передбачає американський військовий Гаррі Юрій Табах, Байдена змінить на його посту його віце-президент Камала Харіс, оскільки тому здоров’я не дозволяє повноцінно виконувати обов’язки президента наймогутнішої країни світу. Проте, це станеться, на думку Юрія Табаха, десь за рік-два.

У програмі Андрія Глухенького “На два слова” Табах нагадав, що Джо Байден обіцяв ввести “драконівські санкції” проти Росії. Замість цього – російським чиновникам заборонили приїздити до Сполучених Штатів, хоча вони і так не мають права виїжджати без дозволу начальства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *