Арена

Спікер ВРУ дав кілька порад президенту

Спікер парламенту Дмитро Разумков не радить Зеленському розпускати Верховну Раду, оскільки сьогодні підстав для дострокових виборів немає, а є сумніви, що  на сьогоднішній день якась політична сила повномасштабно готова до виборчої кампанії.

У своєму інтерв’ю “РБК-Україна” політик, також, оцінив вірогідність звільнення прем’єр-міністра Дениса Шмигаля і міністра охорони здоров’я Максима Степанова. І вона, на його думку, досить мізерна.

“Критичної маси, яка б сьогодні у парламенті могла ініціювати цей процес, я поки не бачу… Це завжди залежить від команди. Команда, яка навколо тебе працює. Короля завжди робить свита. Від прем’єр-міністра, звичайно, залежить багато, але не все. Залежно від того, хто поруч, хто відповідає за той чи інший напрямок – дуже багато залежить”, – сказав Разумков.

Навколо міністра охорони здоров’я піднявся шум багато в чому через вакцинацію, на думку Разумкова.

“По-різному оцінюють ситуацію навколо вакцини, тому є фракції, які вже ініціювали цей процес (звільнення), до того ж ініціювали його давно. Я не думаю, що у найближчому майбутньому це питання буде розглянуто”, – підкреслив спікер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *