Арена

На батьківщині Путіна є нормою вбивати, а потім розчленовувати тіла

В російському Санкт-Петербурзі знову вибухнула гучна історія з розчленуванням дружини. На цей раз у вбивстві дружини звинуватили відомого та успішного лікаря-нефролога Земченкова.

Як повідомляють російські ЗМІ, дружина обвинуваченого зникла більше 10 років тому. Слідство з’ясувало, що жінка не виходила з власної квартири 23 лютого 2010 року, як раніше стверджував лікар. Земченков, посварився з нею, вбив, а тіло розчленував та викинув у сміттєві контейнери. Бажаючи приховати злочин, він звернувся до поліції з заявою про зникнення дружини.

На поновленні розслідування наполіг батько загиблої. Земченкова затримали 30 березня. Спочатку він заперечував провину, а вже 1 квітня змінив свідчення. 60-річний спеціаліст по ниркам зізнався, що вбив дружину через бажання одружитись з іншою жінкою.

Відомо, що в 2019 році вибухнув гучний скандал з іншим професором Соколовим, який убив свою співмешканку 24-річну Анастасію Єщенко у тому ж Санкт-Петербурзі. Його спіймали за тим, що він викидав частини її тіла у річку.

Відомий російський публіцист Александр Невзоров запропонував перейменувати Санкт-Петербург у “Расчленинград” за часті випадки злочинів, які закінчуються саме розчленуванням людей. Проте ті злочини не стають такими резонансними і, навіть складається враження, що це так і має бути. От, скажімо, дружину щось не влаштовує у чоловіку, вона його вбиває, ріже на частини і фасує по пакетах.

“Знову доцент, знову сокира, і дика “розчленьонка”. Жителі Пітера люблять розчленовувати. Якщо пітерськім не дають розчленувати чоловіка чи дружину, вони починають займатись розчленуванням сусідніх і не дуже сусідніх країн. Пітерські люблять розчленовувати народні марші та уявлення про добро і зло. На цей раз відзначився світській лев лікар Земченко. Сама респектабельність і успішність, палкий патріот та зразковий відвідувач церкви. В дні скандалу з доцентом Соколовим, цей вчений муж виступав, тряс кулаками, вимагав кари для мерзотника. На цьому тижні пов’язали і його самого”, – розповів у своїй щонедільній програмі Невзоров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *