Арена

Викрадений суддя Чаус записав відеозвернення

З’явилось відео з викраденим суддею Чаусом, де він повідомив, що знаходиться в безпеці і його ніхто не викрадав.

“Я живий-здоровий, і все у мене в порядку. На цей момент я знаходжуся в повній безпеці і добре себе почуваю. Крім того, всі мої кінцівки на місці, і щелепа без видимих пошкоджень. В даний час не можу повідомити про своє місце перебування, але змушений сказати про себе, бо багато хто намагається спекулювати на моєму нібито викраденню”, – заявив Чаус у двохвилинному відео, яке з’явилося у інтернеті в неділю, 16 травня.

Він заявив, що насправді викрали його в 2016 році, з тих пір він знаходився у Молдові. Зараз, за словами Чауса, він збирається повернутися.

“Що стосується викрадення, хочу сказати, що воно дійсно було, але не зараз, а у 2016 році. З тих пір мене постійно залякували розправою, змушуючи тим самим знаходитися в Молдові. Люди, які причетні до цього, боялися і бояться, що я повернуся і почну говорити. Але дякую моїм друзям, які допомогли мені уникнути тюрми та вірної смерті”, – заявив колишній суддя.

“Найближчим часом я маю намір появитися в Україні та разом зі своїми адвокатами дати відповідь на всі питання”, – сказав Чаус.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *