Візії

Такий само шовіністичний мудак, як і всі

Сєва Новгородцев сказав, що не може собі уявити квантову механіку українською мовою. У мене таке порівняння народилося. Росія -це срака навпаки. Нормальна срака гівно викидає з організму. А російська срака – все затягує і навіть не гівно стає там гівном.

Я колись дуже давно, років 15 тому, давав йому інтерв’ю. Там щось було про гумор, зокрема, просив мене цитувати мої чорного гумору страшилки. Я не любитель творити собі кумирів. Але є люди, які викликають моє щире захоплення. Таким був Сєва Новгородцев. Він, коли додзвонився до мене, то я виголосив цілий монолог із висловленням поваги до його діяльности як ведучого музичних програм на ВВС. Не міг стриматися.

А тепер виявляється, що Сєва Новгородцев такий же шовіністичний мудак, як і всі, хто так чи инакше мав справу з цією сракою під назвою Росія. І байдуже, якого вони етнічного походження. Інородці часто стають більшими шовіністами, ніж етнічні росіяни. І це при тому, що Новгородцев був нібито дисидентом, виїхав у Лондон хтозна-коли. Це той самий феномен Бродського, який уже, будучи у США, написав свого уйобішного вірша на незалежність України. Рідкісні люди в рашці не втратили розум і не піддалися цьому шовіністичному угару.

І коли ви розказуєте мені, що вбивають ті, хто не читав пушкіна-кукушкіна і булгакова, то ось вам приклад того, хто читав. Він таке ж, виявляється, недолуге, як і оці, що вбивають. Просто вбивають шарікови, а командують ними й ідейно надихають Льоші Турбіни.

І коли мені сльозливі хохли кажуть, що не можна воювати з пам’ятниками. То я вже не знаю як їх переконати, що це війна не з культурою, а з тією сракою, яка навіть культуру використовує як зброю. Чим швидше ми очистимося від усього цього – тим швидше станемо здоровими.

Юрій Луканов, журналіст

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *