Арена

На сусідній з Україною невизнаній території щодня починає щось вибухати

У невизнаній республіці Придністров’я, яку в далеких 90-х створила росія, заявили про чергову атаку та вибухи.

Як повідомила пресслужба самопроголошеного “президента” Придністров’я Вадима Красносельського,було проведено засідання так званої “Ради безпеки”, на якому обговорювалися “терористичні атаки на об’єкти інфраструктури та держустанови “республіки”.

Серед перелічених “атак” були названі вже відомі: напад на будівлю “міністерства держбезпеки” у Тирасполі та підрив вежі радіотелецентру поблизу селища Маяк. Крім того, повідомлялося про атаку на військову частину в районі села Паркани.

“Рівень небезпеки визнаний членами Ради безпеки критичним. Ухвалено рішення про запровадження в країні “червоного” рівня терористичної небезпеки, що передбачає вжиття додаткових заходів щодо забезпечення безпеки особистості, суспільства та держави”, – заявила пресслужба Красносельского.

Відомо, що 25 квітня вдень сталися вибухи у будівлі “міністерства держбезпеки” у Тирасполі, а сьогодні підірвали вежу телетранслятора.

Після повідомлень про вибухи у невизнаному Придністров’ї люди почали масово тікати на підконтрольну молдовському уряду територію і утворили автомобільні черги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *