Арена

На Луганщині сталась сутичка між правоохоронцями та добровольцями

На блокпосту в Кремінній сталася сутичка між поліцією та добровольцями, що направлялись у Золоте, аби не допустити розведення сил. Добровольці зупинились на блокпосту з вимогою їх пропустити. В результаті сутички один з правоохоронців вистрілив в повітря.

Один автомобіль, намагаючись прорватися через блокпост, щоб проїхати до ділянки розведення у Золотому, наїхав на поліцейського, відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомила прессекретар поліції Луганської області Тетяна Погукай.

“Там дійсно була зупинена колона з автобусами, з мікроавтобусами, приватними машинами, які хотіли проїхати. Через те, що один автомобіль намагався прорватися через блокпост, працівники поліції були вимушені стріляти у повітря попереджувальними пострілами для того, аби зупинити його. Внаслідок чого автомобіль наїхав на поліцейського та завдав йому тілесні ушкодження”, – розповіла Погукай.

За її словами, правоохоронця було госпіталізовано, наразі він в лікарні.

“Після інциденту, цю колону транспортних засобів правоохоронці перевірили, і після цього вони спокійно рушили далі, вони вже, мабуть під’їжджають до Золотого”, – сказала Погукай.

Також, з її слів, відкрито кримінальне провадження за ст. 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку виконання ним службових обов’язків).

Раніше після заяв про заплановане розведення сил у районі Золотого добровольці та ветерани заявили, що прямують до цих позицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *