Дайджест

Московська церква в Україні поширює наркотики

Поліція затримала ієромонаха Свято-Андріївського кафедрального собору Запоріжжя Іліодора (Кугатова), “ад’ютанта” митрополита Запорізького Луки з УПЦ (МП). Причиною затримання стала відправлена із міста Черкаси посилка, в якій виявили наркотичні речовини – амфетамін та метиламін у великій кількості.

Як повідомило джерело в поліції, отримувати настільки “цінний” вантаж разом зі служителем церкви приїхав його друг – протоієрей Євген Квач, його функція була сидіти на “стрьомі”, за кермом автомобіля, яким приїхали по наркотики.

Святий отець Квач залишився за кермом авто і, спостерігаючи за затриманням, встиг повідомити про нещасливу пригоду керівництву Запорізької й Мелітопольської єпархії УПЦ московського патріархату, пишуть “Тексти”.

Святий отець Квач встиг повідомити про затримання святого отця Євгена Кугатова своєму безпосередньому керівництву Запорізької та Мелітопольської єпархії.

Митрополит Лука, для порятунку святих отців відправив представників єпархії, вони прибули в межах 20 хвилин.

Також приїхав директор охоронної фірми “Вимпел-Фаворит” Олександр Курніков. Він, як відомо, забезпечує охорону для митрополита Луки.

Як стало відомо пізніше, розуміючи усю безвихідь ситуації, Лука “відхрестився” від затриманих підлеглих.

Втім, за інформацією Форпост, затриманий священик Кугатов проживає за однією адресою з самим митрополитом Лукою.

Джерела: Форпост, Цензор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *