Політвернісаж

РНБО перетворена на посміховисько з клоунами – Кривонос

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос відреагував на своє звільнення з двох посад, зазначивши, що РНБО “перетворили на посміховисько з клоунами”.

Відповідний коментар він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

Кривонос припустив, що президент Володимир Зеленський підписав указ про його звільнення за ініціативи секретаря РНБО Олексія Данилова.

“Секретар РНБО, якого попередні п’ять років війни не було видно і чутно ні на фронті, ні в тилу – таки проштовхнув підписання указу. Мої особисті висновки будуть пізніше, “новина” прилетіла мені в дорозі”, – зазначив він.

Кривонос розцінює указ Зеленського як небажання окремих посадових осіб реалізовувати програму з підвищення обороноздатності України.

“Зрозуміло одне, що немає бажання певних посадовців для реалізації програми з підвищення обороноздатності України “П’ять кроків”, якраз коли ми вийшли вже на фініш… І взагалі – перетворили РНБО з Ради національної безпеки та оборони України на посміховисько з клоунами”, – наголосив Кривонос.

Він додав, що продовжить працювати для України.

Варто зазначити, що Володимир Зеленський звільнив заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю і з робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави. Про це свідчить указ президента № 869/2019.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *