Арена

Медичний документ у справі Антоненка не переконує прокурорів (фото)

У підозрюваного в справі про вбивство Шеремета Андрія Антоненка не було кульгавості в лютому 2016 року, як у людини, яка вчинила злочин. Про це свідчить медичний висновок.

У розпорядженні 24 канала опинилася виписка лікаря Владислава Горбовця з медичної карти підозрюваного.

“Згідно з висновком медиків, в Антоненка функція ходи не порушена. Цей документ підтверджує, що Антоненко не кульгав ні при виписці з лікарні, ні в день вбивства Шеремета”, – прокоментував медичну довідку адвокат підозрюваного Станіслав Кулик.

У п’ятницю, 10 січня, Апеляційний суд міста Києва долучив цей документ до матеріалів справи при розгляді апеляційної скарги на запобіжний захід.

У той же час прокурори наполягають, що справжній вбивця Шеремета кульгав, і посилаються на відео, яке, нібито, свідчить, що підозрюваний Антоненко також кульгав в день скоєння злочину.

“Встановлено, що в Антоненка було пошкодження лівої ноги. І надана експертами довідка не спростовує того факту, що він міг кульгати. Ось. А як встановлено в ході вивчення відеозапису, чоловік, який причетний до скоєння закладення вибухового пристрою, також накульгував”, – прокоментував в судовому засіданні 10 січня прокурор ГПУ Сергій Зузак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *