Арена

“Слуги народу” згадали, що весна прийшла, а “посадок” досі нема

Весною точно треба почати посадки, як цього обіцяли “слуги народу” під час передвиборчої кампанії.

Про це сказав голова партії “Слуга народу” і заступник голови однойменної фракції у ВРУ Олександр Корнієнко на погоджувальній раді 2 березня.

“Щодо загально політичної ситуації. Дійсно, прийшла весна, багато людей очікує посадок, які ми обіцяли в минулому році. Зрозуміло, що минулої весни ми просто б не встигли це зробити. Цієї весни точно це треба буде робити”, – зазначив політик.

Саме тому, за словами Корнієнка, дуже важливо 4 березня “провести дуже серйозну розмову” з очільниками правоохоронних органів.

Корнієнко додав, що в першу чергу треба з’ясувати у керівника Офісу генпрокурора Руслана Рябошапки, чому реформа прокуратури “заважає висувати конкретні підозри”.

Також, за його словами, має бути “розмова непроста з Національним антикорупційним бюро, яке довго розповідало протягом останніх 5 років, що їм заважає відсутність політичної волі”.

Корнієнко нагадав, що президент змінився, політична воля змінилась, а роботи НАБУ все одно не видно, тому “треба піднімати конкретні питання, як цю роботу налагодити”.

Корнієнко додав, що є питання і до очільників МВС, СБУ і ДБР – зокрема, щодо “поточної діяльності розслідування тих резонансних справ, які у всіх на слуху”.

За словами голови партії “СН”, наразі спільне завдання усіх “зробити так, щоб справедливість у країні почала відновлюватись – у формі посадок, не у формі посадок, але щоб люди бачили конкретний результат роботи правоохоронної системи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *