Арена

Зрадник Карякін вважає, що чемпіон України з шахів Богданович вживав наркотики

Гросмейстер Сєрґєй Карякін, який зрадив Україну, коли прийняв російське громадянство, прокоментував звістку про смерть чемпіона України з шахів Станіслава Богдановича. Він був знайдений мертвим у московській квартирі разом з подругою. За попередньою версією, юнак і дівчина отруїлися «звеселяючим газом».

«Думаю, що причина смерти Богдановича і його подруги дійсно вірна. Шахісти теж люди, буває, що піддаються якимось спокусам. Звичайно, такого жаху ніхто не очікував. Це справжній шок для його близьких і колег по шаховому цеху.

Ми зі Станіславом особисто не знайомі. Але я знав, що він прекрасно грає бліц, це моя улюблена шахова дисципліна. Буквально кілька днів тому ми обидва грали на турнірі, сиділи за сусідніми столиками. Пам’ятаю, що дивився його партії.

Масове цькування через те, що Богданович зіграв за збірну Росії, могло вплинути на нього психологійно. Можливо, саме через це він вирішив відволіктися, спробувавши якісь легкі наркотики. Не хочу голосно звинувачувати тих, хто цькував Станіслава, але побічно вони вплинули на психологійний стан Богдановича», – сказав Карякін у коментарі «Чемпіонату».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *