Арена

“Слуга народу” хоче захопити владу в Києві за допомогою одіозних кадрів Черновецького

В Офісі президента України у четвер, 12 березня, відбулася зустріч з київськими мажоритарниками від «Слуги народу».

На зустрічі нардепів поставили до відома, що відтепер керівником київського штабу, який відповідає за підготовку до місцевих виборів в столиці, буде скандально відомий ресторатор Микола Тищенко, пише Главком.

Як відомо, раніше передбачалося, що відповідальним за підготовку «Слуги народу» до виборів у Києві буде перший заступник голови фракції «Слуги народу» у Верховній Раді Олександр Корнієнко.

Призначення ресторатора Микола Тищенка керівником київського штабу пов’язують з впливом глави Офісу президента Андрія Єрмака, що зміцнився після газових переговорів і обміну полоненими.

Нагадаємо, Микола Тищенко доводиться Андрію Єрмаку кумом (новий глава ОП є хрещеним батьком Данила, старшого сина нардепа).

Сам Микола Тищенко відомий своїм кримінальним минулим (в певних колах за ним закріпилося прізвисько Коля Оболонський) і талантом постійно потрапляти в різноманітні медійні скандали, які б’ють як по ньому, так і по іміджу партії і президента, яких він представляє.

Повідомляється, що новопризначений керівник київського штабу «Слуги народу» вже провів низку сумнівних кадрових рішень, зробивши заступниками своїх помічників по виборчій кампанії в Києві депутата Київради Аллу Шлапак і ексголову фракції «Блоку Леоніда Черновецького» в Київраді Дениса Комарницького, які відомі своєю причетністю до розграбування Києва за часів Черновецького.

На думку експертів, призначення Єрмаком свого кума Тищенка на пост глави передвиборного штабу у Києві від «Слуги народу» не тільки б’є по рейтингах самого президента, а й підтверджує підозри про те, що певні люди в команді президента відмовилися від боротьби за Київ і пішли на домовленості з Віталієм Кличком. Той зумів втриматися на посаді голови Київської міської державної адміністрації, незважаючи на бажання колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана його прибрати, почавши з цього загальну зміну влади в Києві.

Як відомо, допоміг Кличку нинішній керівник президентського офісу Андрій Єрмак, який увійшов зараз у силу.

Зрозуміло, що не висунути свого кандидата в Києві «Слуги народу» не можуть, однак відверто слабкий кандидат не зможе перешкодити Кличку виграти вибори і залишитися при владі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *