Арена

Охоронець Пшонки вирізав коханій серце та матку

Учасник ток-шоу, який вирізав коханій серце і органи, а потім поховав у валізі на Київщині, за інформацією політика Ігоря Мосійчука, є колишнім прокурором і колишнім охоронцем ексгенпрокурора Віктора Пшонки.

Поліція области повідомляє, що успішний 36-річний адвокат, учасник ток-шоу про одруження, порізав кохану на шматки і ночами розвозив залишки по звалищах Обухівщини. Зловмисник вирізав і заморозив язик, нирку, матку і серце загиблої, а руки і ноги склав у дорожню сумку і викинув у ставок.

Чоловік пояснив, що між ним і жінкою виник конфлікт, через що він задушив її, а, щоб приховати сліди злочину, розчленував тіло і намагався заховати залишки.

Загиблу дивом впізнали за брендовою сукнею: вона уродженкою Краматорська і їй було 39 років.

Слідчі під процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури повідомили чоловікові про підозру за фактами умисного вбивства та незаконного поводження зі зброєю. Наразі злочинець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Світлина Нацполіції

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *