Арена

Відомий журналіст за власним бажанням вирішив побути “корисним ідіотом”

Проведення інтерв’ю з Поклонською та Гіркіним є ініціативою журналіста Дмитра Гордона, до якої СБУ не має жодного відношення, проте аналізує отриману у цих інтерв’ю інформацію.

Таке стверджують у пресслужбі СБУ.

“Вся інформація, озвучена в цих інтерв’ю, вже детально аналізується співробітниками служби на предмет її використання, як додаткових доказів захоплення Російською Федерацію території України та фактичного розв’язання війни на сході нашої держави”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Гордон заявляв, що зробив ці інтерв’ю “у співдружності” зі спецслужбами та стверджував, що флешки з матеріалами інтерв’ю передано до Гааги.

“Ці показання Поклонської та Гіркіна стануть одними з основних показань на процесі у справі про анексію Криму та розв’язування кривавої бійні на Донбасі”, – заявив Гордон.

Відомо, що колись, різних діячів, які симпатизували комуністичному режиму СРСР називали “корисними ідіотами”. До них ставились примирливо у самому соцтаборі, проте використовували у власних пропагандистських цілях. Очевидно, що маючи навіть найкращі наміри, можна підіграти агресору, посприяти пропаганді всередині країни, впустити “ворога у тил”. Саме цим зайнявся відомий український інтерв’юер, у якого, очевидно, “скінчились” цікаві для нього і для його аудиторії співрозмовники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *