Арена

На карантині можна дізнатися професійні секрети людини з Голлівуду

Наступний ефір із серії онлайн-інтерв’ю з відомими продюсерами, режисерами та сценаристами Америки в рамцях PITCH UA 2 відбудеться 28 квітня.

Гостем «Розмов з Голлівудом» стане лавреат двох «Золотих глобусів» та двох премій Ґільдії сценаристів США Джеймс Д. Перріотт (James D. Parriott)

Його найвідоміші проєкти – «Анатомія Ґрей», «Сини анархії», Ugly Betty (в адаптації – «Не родися вродливою») та свіжий шпигунський гіт Amazon Prime «Патріот».

Також у доробкові Джеймса як виконавчого продюсера/шоуранера – наприклад, такі серіали, як «Зниклі безвісти» (Missing), «Таємні операції» (Covert Affairs), «Супроти гравітації» (Defying Gravity). А серед його проєктів як кінорежисера та сценариста можна згадати комедію «Стан серця» (Heart Condition) із Дензелом Вашинґтоном і Бобом Хоскінсом у головних ролях.

Важко перерахувати всі номінації та премії, отримані Перріоттом за його понад сорокарічну кар’єру, тому згадаємо лише найпрестижніші. А саме: дві премії Ґільдії сценаристів США, два «Золоті глобуси», премія Ґільдії продюсерів США, нагорода «Телепрограма року» від Асоціації телекритиків США, номінації на Emmy та Gemini.

Дізнатися професійні секрети людини з таким величезним і різноманітним досвідом – унікальна нагода, якою точно не варто нехтувати.

Джеймс приєднається до «Розмов з Голлівудом» на запрошення Адама Сігела (Adam Sigel) та Джоша Вайнстока (Josh Weinstock), членів журі PITCH UA 2, що стануть модераторами бесіди.

Щоб вільно послухати їхню цікаву розмову про професійні секрети створення запотребованого успішного контенту, що поєднує розважальну та соціальну складові, треба попередньо зареєструватися.

«Розмови з Голлівудом» за участи Джеймса Перріотта відбудуться 28 квітня о 18:00.

А якщо ви пропустили попередній ефір з Майклом Новіком – ви можете переглянути його в записі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *