Арена

Межигір’я “легітимного-втікача” зацікавило оточення одного з міністрів

Нову владу зацікавило майно Януковича, яке вони намагаються прибрати до своїх рук. Мова йде про міністра юстиції Малюська та нове керівництво Агентства з розшуку та управління майном, придбаним незаконним шляхом в особі Віталія Сігідіна та Володимира Павленка.

Як стверджує колишній начальник управління менеджменту активів АРМА (2018 – 2020 рр) Віталій Різник, перший є т.в.о. директора, другий – його заступником.

За інформацією Різника, Малюська, Сігідін і Павленко в ручному режимі і в обхід конкурсу призначили керуючою компанією ТОВ “Зручно”, яка не відповідає вимогам до управителя такого комплексу. Всю схему домовленостей чиновників під час вибору керуючої компанії, висвітлював Telegram-канал “АРМА: мистецтво красти”.

“Замість відкритого конкурсу і наведення порядку в управлінні резиденцією колишнього президента, міністр бере справу в свої руки в ручному режимі, при схваленні співробітників ГПУ призначається керуюча компанія, яка обіцяє зробити з “Межигір’я” курорт”, – пише Різник.

Різник підкреслює, що плани міністра щодо трансформації комплексу йдуть в розріз з законом і процедурою управління арештованим майном.

“Завдання АРМА не просто управляти майном, а зберегти його до остаточного рішення суду. Категорично не можна починати перебудовувати, перекроювати і змінювати комплекс, вносити зміни на свій розсуд заради зростання прибутковості, передавати права власності – “Межигір’я” не конфісковано, воно було заарештовано”, – підкреслює Різник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *