Арена

Нардепи прагнуть, аби Аваков фахово прокоментував, що коїться з його підлеглими

Цього тижня ВРУ має намір заслухати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо подій у Кагарлику і Броварах.

Таке на погоджувальній раді заявив спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков, передає кореспондент ЛБ.

“У нас великий перелік питань порядку денного. Сподіваюся, ми досить швидко й ефективно їх розглянемо на пленарних засіданнях. На цьому тижні в нас винесено питання щодо боротьби з організованою злочинністю. Це так званий закон «про злодіїв». Також є питання програми діяльності уряду. На цьому тижні вона також буде розглянута. Були озвучені позиції комітетів Верховної Ради. Думаю, що це дасть змогу ефективно продовжити спільну роботу з Кабінетом Міністрів”, – заявив він.

Водночас заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко запропонував заслухати презентацію програми діяльності уряду в четвер. Він також вніс пропозицію працювати в “напівкарантинному” режимі без вечірніх засідань. Корнієнко запропонував у п’ятницю, під час години запитань до уряду, заслухати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова “щодо ситуації в Броварах, у Кагарлику й етичної поведінки правоохоронців там”.

“Можливо, міністр доповість про обставини загибелі нашого колеги, депутата Давиденка. Є багато питань. Думаю, як завжди, професійно міністр дасть відповіді”, – сказав Корнієнко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *