Арена

Бенкет під час карантину: під личинами слуг виявилися глитаї (ВІДЕО)

У Дніпрі народні депутати від “Слуги народу”, на чолі з лідером партії Олександром Корнієнком, великою компанією зібралися в ресторані “Репортер”, що належить місцевому бізнесмену Дмитрові Погребову.

Про порушників карантину в понеділок, 22 червня, повідомило місцеве видання 49000.com.ua.

Крім Корнієнка в ресторані обідав голова фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія, депутати від Дніпропетровщини Олександр Трухін, Кирило Нестеренко, Денис Герман та одіозний Максим Бужанський.

Там також були присутні голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник і голова ОДА Олександр Бондаренко.

Журналісти видання “Дніпровська панорама” з власних джерел дізналися меню та вартість обіду порушників карантину.

Основними стравами на вибір стали сібас, запечений з сезонними овочами (390 грн за порцію), стейк із цвітної капусти з трюфельним соусом (210 грн), і телячі щічки зі шпинатом і трюфельним пюре (310 грн). На закуску пропонувалися делікатна композиція з вугра з гусячою печінкою (398 грн).

Загальна вартість банкету склала близько 14,5 тисяч гривень.

У банкетному меню йшлося про стіл “для технічної підтримки” на п’ять осіб. Їжа та напої для цієї групи людей були набагато дешевшими (понад трьох тисяч гривень).

Обідали “Слуги народу” всі разом. Проте, відповідно до правил карантину, встановленими Кабінетом Міністрів, за одним столом у закладі можуть перебувати не більше чотирьох осіб.

Представники президентської партії спілкувалися без масок, засобів індивідуального захисту не помітили також і на персоналі, що обслуговував обід.

Відповідно до законодавства, за порушення карантинних обмежень в Україні існує штраф – від 17 до 34 тисяч гривень.

Нагадаємо, на початку червня президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Хмельницького в порушення карантинних вимог і приписів Кабінету Міністрів пив каву та відпочивав у внутрішньому приміщенні кав’ярні.
Його супроводжували близько десятка осіб – керівник офісу президента Андрій Єрмак, головний санітарний лікар Віктор Ляшко, охоронці, помічники, фотограф, мер міста і голова ОДА, инші супроводжуючі особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *