АренаВізії

Кількість “любителів пломбіру” така, що не дозволяє розвиватись країні

34% українців погоджуються із засудженням СРСР як комуністичного тоталітарного режиму, що здійснював політику державного терору, близько 31% не підтримують таке рішення. Ще для 15% це байдуже, а 19% не визначилися із своїм ставленням.

У Західному регіоні більше тих, хто погоджується із засудженням СРСР (47% “за” і 23% “проти”), у Центральному регіоні думки розділилися майже навпіл (35% “за” і 31% “проти). На Сході та Півдні дещо більше негативних ставлень – 23-24% підтримують засудження СРСР і 35-37% не підтримують.

Серед молодих людей традиційно більше байдужих, а серед людей старшого віку більше тих, хто не погоджується із засудженням СРСР. При цьому частка тих, хто позитивно ставиться до засудження СРСР, майже однакова серед усіх вікових груп.

Для всіх, хто ностальгує за “страной, которую про***ли”, існує безліч різних джерел інформації з викладеними фактами і з ними важко сперечатись. Проте “любителям пломбіру і ковбаси” ці факти не подобаються, вони, навіть часто виправдовують злочини “енкаведистів”, міліції, тощо.

Проте, онлайн-газета ПолітАрена не втомлюється нагадувати “ватникам” та “совколюбам” про “яскраве життя вільних людей” в СРСР.

Так 14 липня 124 року, на убережжі Охотського моря в селищі Аян було проголошено незалежну від СРСР Тунгуську республіку. Проте, як повідомляє “История скреп”, Москва, не зумівши подавити тунгусів силою закликала їх на переговори, а коли повстанці склали зброю, з ними жорстко розправились. Сотні людей було розстріляно, та відправлено до таборів, а от про саму Тунгуську народну республіку російські історики намагаються не згадувати.

А от уже у “світлому минулому”, а саме 10 березня 1975 року на стадіоні “Сокольніки”, під час зустрічі команд з хокею “СРСР-Канада”, канадські вболівальники кинули радянським глядачам жуйки, в давці за якими загинули люди. Адміністрація стадіону вимкнула світло, аби іноземці не змогли сфотографувати подію та заборонили розповсюджувати інформацію у ЗМІ. Можливо люди загинули та були поранені через те, що “смачний пломбір” вже набрид.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *