Арена

Голові НБУ порадили заблокувати телефон Зеленського, аби гривня не стала папірцем

Сьогодні Рада призначила очільником Нацбанку голову правління “Укргазбанку” Кирила Шевченка.

За відповідне рішення проголосували 332 нардепи, оголосив спікер парламенту Дмитро Разумков.

Під час виступу перед голосуванням Кирило Шевченко зазначив, що економіка України продовжує стагнацію, тому він хотів би зосередитися на кроках вирішення цього. Шевченко пообіцяв, що інфляції не буде, а незалежність НБУ буде збережена та примножена.

Фінкомітет Ради рекомендував його до призначення. За кандидатуру Шевченка виступили фракції СН, ОПЗЖ, “Батьківщина”, група “За майбутнє”, група “Довіра”.

У “Голосі” заявили, що у них не було можливості ознайомитись з програмою кандидата та побачити його декларацію.

Юлія Тимошенко закликала зал голосувати за кандидатуру Шевченка і заявила, що її фракція підтримує його. Відомо, що за часів її прем’єрства, Шевченко був її радником.

Нардеп з “ЄС” Олексій Гончаренко закликав Шевченка “бути на 0% людиною Зеленського” і бути незалежним. Таке він заявив з трибуни ВРУ.

Ви, пане Шевченко маєте бути на 0% людиною Зеленського. Перше, що зробіть, заблокуйте телефон Зеленського, тому, що Вам будуть дзвонити і просити друкувати гроші, ні в якому разі Ви не маєте права це зробити”, – сказав Гончаренко.

Він наголосив, що “пан Шевченко несе відповідальність перед усією націю і перед всіма визначними діячами за те, що буде з українською валютою. Від його дій залежатиме життя усіх громадян, у чиїх кишенях є гривня”.

Сьогодні Україна отримала нового голову НБУ – Кирила Шевченка. Вважаю, що першим його кроком має бути блокування у телефоні номера Зеленського, тому що він точно буде дзвонити і просити друкувати гроші. Цього не можна допустити. Тепер

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *