Арена

Зеленський побоюється продовження карантину?

Карантин не варто продовжувати більше, ніж на місяць.

На цьому наголосив Володимир Зеленський під час селекторної наради за участю представників уряду та правоохоронних органів.

“Не треба поспішати з продовженням карантину надовго, треба діяти за розвитком ситуації. Всі вже втомилися від цього карантину. Потрібні чіткі рамки, як ми його продовжимо, щоб у людей були можливості для життя в безпеці, щоб міг функціонувати бізнес, щоб економіка не стояла на паузі. Тому спочатку продовжуємо на місяць, але не довше”, — сказав Глава держави.

У свою чергу міністр охорони здоров’я Степанов повідомив, що вже розроблено постанову зі змінами щодо існування карантину в Україні в цілому, згідно якої “регіони буде поділено на чотири зони — “зелену”, “жовту”, “помаранчеву” та “червону”, де діятимуть чіткі критерії щодо обмежень”.

Як повідомляла онлайн-газета ПолітАрена, раніше президент жорстко критикував міських голів, які “загубили календар” і завершували карантин раніше, мотивуючи це тим, що люди не можуть більше сидіти по домівках без роботи.

В той же час ресторан “слуги” Тищенка під час карантину “тяжко” працював, приймав відвідувачів, пізніше, навіть стало відомо, що “Велюр” продовжує порушувати карантин і надалі. Проте ніяких “привітів” на всю країну “слузі” від президента ніхто не чув.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *