Арена

Справжній будинок Шабуніна цілий і неушкоджений? (ВІДЕО)

Маніпуляції в ЗМІ, які супроводжують антикорупційних активістів, давно стали стабільним трендом.

У розпорядженні редакції опинилося відео (останні 10 секунд), на якому, як запевняє його автор, зафільмовано реальний власний будинок антикорупціонера Віталія Шабуніна, що його імовірна вартість може становити понад 200 тисяч доларів.

Як бачимо, з особняком Шабуніна все нормально, а будинок, який згорів (висловлюємо щирі співчуття родичам активіста) належить не зовсім йому.

Пожежа, яка пошкодила нібито домівку українського активіста Віталія Шабуніна, викликала резонанс і в Україні, і далеко за її межами. Поліція Київської області повідомила, що розслідує справу про умисний підпал. У «Центрі протидії корупції» (який очолює Шабунін) ринулися навперебій називати відомих осіб, корупційні діяння яких вони викривали останнім часом.

«Ніхто не постраждав: нас з дітьми не було, а батьки встигли вибігти. Дякувати Богу, сусідка почула вибух і побачила, як спалахнув вхід. Спеціально для Аваківських експертів: рівно два тижні тому газова служба перевірила лічильник і всі з’єднання», – написав Шабунін у своєму Facebook. Утім, забув додати, що його не було в спаленому будинкові через те, що він там не проживає, бо живе, схоже, у власному домі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *