Арена

Завдяки коронавірусу в Україні може посилитися влада місцевих чиновників

Міського голову Тернополя Сергія Надала обурило рішення внести місто до “червоної зони” через коронавірус та зупинити транспортне сполучення.

Мер записав відео-звернення до чиновників у Києві та опублікував його на своїй сторінці у Facebook.

“Мене обурює рішення центральної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій включити Тернопіль у “червону зону””, – сказав Надал.

Він також згадав і про “Велюр”.

“Доки у Києві працюють “велюрові ресторани”, у Тернополі “Укрзалізниця” заборонила зупинятися поїздам. Я звертаюся до міністра транспорту. Ви вирішили, що ви господарі людських доль? Хто вам дав право вирішувати за тернополян? Ваше завдання – обслуговувати українців. Ви – слуги нашого народу. А ви подумали, що ви – господарі? Я вимагаю повернути зупинку потягів далекого сполучення на станції Тернопіль”.

Надал також закликав народних депутатів від Тернопільщини зайнятися цим питанням.

Влада Луцька, який також разом з Тернополем потрапив в “червону” зону з розповсюдження коронавірусної інфекції, виявила небажання посилювати карантин та зупиняти громадський транспорт і закривати громадські заклади.

На думку мера міста Ігоря Поліщука, “безглузді, несвоєчасні і непрофесійні рішення щодо протидії коронавурусу і так довели країну до економічного колапсу, знищили сотні тисяч робочих місць і значно погіршили рівень життя українців і рівень економічної активності в країні”.

Ще навесні цього року мер Черкас подав до суду на президента Володимира Зеленського.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *