Арена

До Київради від “Слуги народу” може потрапити героїня “зашкварів” Марина Серганова

Кандидат у депутати Київради від партії «Слуга Народу», №1 у Дарницькому районі Марина Серганова недавно засвітилася в перших своїх скандалах.

В її аґітаційному плакаті знайшли цитату латиною з філософського трактату Ціцерона «Про межі добра та зла». Саме ця фраза використовується програмами як автоматична «риба» – заготовка для демонстрації.

Але це все «квіточки».

Серганова Марина Вікторівна – начальник відділу моніторингу та аналітики виконання звернень комунального підприємства (КП) «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району Києва». За сумісництвом є головою профспілкової організації підприємства.

Днями у Дніпровському районі Києва бриґада медиків, що прибула на виклик до пацієнтки, зірвалася у ліфті з п’ятого поверху. На щастя, на другому поверсі спрацювали аварійні гальма та ніхто не постраждав.


Представниця обслуговуючої кампанії з якогось дива почала коментувати цей випадок, хоч він стосується зовсім иншого району. З’ясувалося, що в Дарницькому районі на балансі КП 1546 ліфтів. 805 з них експлуатуються понад 25 років, а тому постійно ламаються. Міська влада постійно ремонтує їх і пересічно витрачає на це по 500 тис. гривень щомісяця. Отже, в рік місто дає компанії, де працює Марина Серганова, лише на ліфти приблизно 6 мільйонів гривень. Тобто хотіла, мабуть, Марина Вікторівна покритикувати міську владу, а вийшло так, що сама себе виставила в непривабливому світлі.

Замість того, щоб продовжувати моніторити ситуацію з брудними дворами, стихійними звалищами, непрацюючими ліфтами і відсутністю гарячої води та підбивати сумну статистику діяльности своєї компанії, Марина Серганова пнеться в депутати.

Кандидатка входить до Ради Київської міської профспілки працівників ЖКГ і сфери послуг. Саме в запилених кабінетах КМДА Марина Серганова могла познайомитися з муніципальним діячем, нинішнім нардепом Михайлом Радуцьким. Саме він міг допомогти колишній жительці Кропивницького потрапити до списку «Слуги народу». Завдяки «папіку» до Київради може потрапити ще одна героїня «зашкварів», шанувальниця селфі, надувних губ і сторінок в «Однокласниках» і «ВКонтакті».
Хоча, чому ми маємо дивуватися? Голова комітету ВР з питань здоров’я нації Михайло Радуцький, скажімо, вважає, що українцям не підходять європейські протоколи лікування. І це нікого не дивує…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *