Арена

Іпотека стане доступнішою для українців

Ощадбанк знизив ставки на 0,5-2% за більшістю програм іпотечного кредитування для фізичних осіб у разі купівлі нерухомого майна на вторинному ринку.

Програма кредитування “Звісно, зручно” передбачає фіксовану ставку 13% річних у гривні на весь період кредитування – від 1 до 20 років за умови першого внеску в розмірі від 50% вартості житла або іншого нерухомого майна, інформують в Ощадбанку.

Клієнти, яких обслуговують за зарплатними проєктами Ощаду, можуть оформити такий іпотечний кредит під 12,5% річних.

За програмою “Звісно, 15” клієнти зможуть оформити кредит за найнижчою ставкою – під 8% річних у гривні за умови сплати першого мінімального внеску від 20%. Такі умови запровадили на перші 6 місяців дії кредитної угоди. З 7-го місяця встановлено єдиний на весь термін розмір ставки – 13,49% у гривні.

За програмою “Звісно, житло” ставку зменшено на 1%. Клієнти можуть скористатися фіксованою ставкою – 11,99%. Період дії кредитної угоди передбачає термін від 1 до 10 років за умови сплати першого внеску в розмірі від 30% вартості майна.

Продовжує діяти пропозиція від Ощаду “Звісно, 9,99”. Під 9,99% річних у гривні кредити на житло зможуть отримати медики, працівники Національної поліції і Державної служби з надзвичайних ситуацій, працівники сфери освіти, державних організацій.

За 10 місяців 2020 року Ощад видав майже 1000 кредитів на суму понад 540 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *