Арена

Не було сенсу закривати телеканали Медведчука, щоб слухати роспропаґанду на иншому каналі – думка

На телеканалі “1+1” телеведуча Наталія Мосейчук увімкнули “військового експерта” з Росії, який розповідав про величезну загрозу для України від російської армії.

Ексміністр оборони Андрій Загороднюк висловився про російську пропаганду, “есксперта” Фельгенгауера.

Крім того, в ефірі виступив колишній “регіонал” Шуфрич і заявив, що він не хоче “щоб за якісь геополітичні інтереси воювали українці”.

“Про які “геополітичні інтереси” ви говорите? На нашу землю напали. Наших громадян убили російські військові. Це наша земля, наші люди – батьки, сини, діди. Яких убили російські кадрові військові. Ми захищатимемо цю землю”, – відреагував міністр  закордонних справ Кулеба.

Телеканал “1+1” належить олігарху Ігорю Коломойському. Програму каналу прокоментувала журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

“Оце послухали шматок із “Права на владу” х*я з гори Фельгенгауера. Фактично на цей випуск у Мосейчук не знайшлося ні дверей, ні велосипеда – і довелося тягнути якогось тухлого росіянина.

Чиєю метою було розказати в ефірі каналу, який найбільше дивляться, те, що ЗСУ розіб’ють за п’ять хвилин, а ми тут усі помремо. Тобто провести психологічну операцію з залякування.

По-друге, морда лякає “суперІловайськом”.

Нах*ра ми закривали канали Медведчука? Щоб подібну х*рню росіяни несли на каналі “1+1”?

Враження таке, наче оце бомбардують німці Лондон. Гинуть люди, горять квартали, дітей масово евакуюють у села, метро перетворюється на тотальне бомбосховище. А на ВВС кажуть, “а послухаймо думку містера Геббельса”. І лондонцям починають розповідати, як вони всі помруть, а Лондон спалять до біса. Тож здавайтеся, бо в нас бомби крутіші. А ще, що ми влаштуємо вам “суперДюнкерк” і ваші човники вже не врятують нікого. Уявляєте таке?

Якого лисого в українських телевізорах знову масово вмикають російський шлак – я не розумію. Це якийсь Стокгольмський синдром чи совок у голові?”, – прокоментувала журналістка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *