Арена

Донецькі колабораціоністи оспівують “подвиги” ліквідованого терориста Захарченка

Влада окупованої Горлівки зігнала дітей на “захід”, який був присвячений ліквідованому екс-ватажку проросійських терористів “ДНР” Олександру Захарченку.

Про це у своєму Facebook розповів волонтер та блогер Назар Приходько, повідомляє “Апостроф”.

Зокрема, у горлівській школі №1 влаштували “класну годину”, під час якої школярам розповіли про “подвиги” ліквідованого терориста Олександра Захарченка.

Дітей під час “патріотичного заходу” змусили одягти шкільну форму та червоні “піонерські” краватки.

Волонтер, коментуючи скандальний відеоролик, заявив, що після деокупації Донбасу у реґіоні мають запровадити “паспорт негромадянина”, який активно діє у Латвії та Естонії.

“Тому – жодної толерантности, а тим більше намагання реінтегрувати те, що не піддається реінтегруванню… Деокупація-інфільтрація-паспорт негромадянина. Як у Латвії та Естонії. А наостанок скажу так: ще раз переконуюсь у зрадницькому порядку пунктів “Мінська”. Уявіть, що вони наобирають, якщо дати їм на це право…?”, – поставив Приходько питання у мікроблозі.

Українці гнівно відреаґували на “патріотичне виховання” на окупованому Донбасі та зазначили, що бойовики усе роблять за методичками, які були створені ще за часів Радянського Союзу, коли партія активно “зомбувала” молодь.

“Маразм крєпчал”, “Просто до деокупації треба прийняти закон про колабораціонізм та внести зміни до чинного законодавства”, “У совку дітям вдовблювали в голову про “подвиги” Щорса, Тухачевського та Леніна, а у дірі – про подвиги терористів Мотороли, Ґіві, Захараста. У кремлівської пропаґанди не змінилися ні методи, ні методички, які не працюють на молоді у 21-му сторіччі інтернету”, – написали користувачі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *