Арена

МОЗ ретельно зберігає всі таємниці народних обранців з ВР

У МОЗ визнають, що є таки депутати, які вже отримали щеплення від коронавірусу, проте хто саме у ВР вакцинований, або скільки таких є повідомити міністерські чиновники відмовились, посилаючись на медичну таємницю.

“Директорат громадського здоров’я та профілактики захворюваності розглянув Ваш запит на отримання публічної інформації, який надійшов від Державного управління справами, щодо вакцинування народних депутатів та апарату Верховної Ради проти COVID-19 і повідомляє.

Запитування інформація є медичною таємницею. Міністерство охорони здоров’я не є розпорядником вищезазначеної інформації”, – таку відповідь на свій запит отримала УП.

Відомо, що від початку кампанії дві дози вакцин отримали 303 людини, двоє з яких отримали першу дозу за кордоном. Всього щеплено 759 434 людини. Поза чергою у разі наявності невикористаних доз вакцини, МОЗ дозволило вакцінувати учасників бойових дій на Донбасі, релігійних діячів, нардепів.

Бізнесмен Михайло Бродський раніше заявив, що низка народних депутатів і представників уряду таємно вакцинувалися проти COVID-19 нелегально завезеною до України з Ізраїлю вакциною Pfizer і платили за щеплення по 2,5 тисячі євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *