Анонси

Якісна освіта залежить від зусиль керівника навчального закладу – вебінар

Чому управлінцям варто цікавитись рівнем якості освіти в громаді та читати висновки інституційного аудиту? Про роль засновника закладу освіти в цьому будемо дізнаватися вже 7 травня
Якісна освіта в громаді залежить не лише від матеріально-технічного забезпечення шкіл, а насамперед від взаємодії засновників, директорів, батьків та учнів. Тому для успішного управління освітою в громаді важливо розуміти свою роль у процесах забезпечення якості надання освітніх послуг.
Олена Заплотинська, керівниця ініціативи із забезпечення якості, проєкт SURG(e), під час вебінару #DECIDE розповість про складові системи якості освіти, від чого вони залежать та за які з них відповідає саме засновник. Крім того, обговоримо з експерткою, чому управлінцям потрібно розбиратися у процедурі інституційного аудиту та чому слід не плутали його з банальною перевіркою.
Зареєструватися та залишити запитання для спікерки можна тут bit.ly/3ukIvNL
Під час реєстрації вказуйте коректну електронну адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді посилання потрапляють саме туди.
Записи попередніх вебінарів та порадники із шаблонами документів знайдете на нашому сайті: https://novihromady.decide.in.ua
Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education – IPE за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *