Арена

Команда президента готова принижувати українців, поки росіяни тут заробляють гроші – думка

25-27 червня в Києві та Одесі плануються концерти такого собі громадянина країни-агресора Василя Вакуленка, відомого публіці як “Баста”.

Про це нагадав у своєму Facebook громадський діяч Сергій Стерненко.

“Вакуленку за законом мали б заборонити в’їзд до України, оскільки він становить загрозу національній безпеці”, – пише Стерненко і повідомляє, що Баста обирав кращу пісню про кримський міст, збудований окупантами. Гастролював в окупованому Криму, а коли його питали про заборону в’їзду на три роки через це, він казав що не розуміє чому так.

“Коли Баста був у Києві вже цього року, і його небайдужий громадянин спитав за Крим, то він відмовився від пояснень, натомість його охорона напала на чоловіка за це запитання.

Серед нападників впізнали ростовського кримінального авторитета Андрєя Родіна “Полузвєря”, який в санкційний список чомусь не потрапив. Але в центрі Києва він і його люди нападають на громадян за запитання про Крим. Гарний супровід у Басти. На концертах теж такий буде?

Баста знімався в окупованому Криму у фільмі “Кеди”, де грав роль російського військового, що служить в нашому Криму”, – також пише Стерненко.

Громадський діяч зауважив, що зараз Баста не виступає у Росії.

“Його концерти у червні скасували через протиепідемічні заходи. Якось так виходить, що наша країна дає змогу цьому недружньому росіянину у нас заробляти, коли він не може виступити навіть у себе на росії.

Гастролі кримнашистів – виклик для нашого суспільства. У влади ще є час виправити ситуацію та не принижувати цілу країну”, – резюмує Стерненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *