Арена

Люди, які бажають гарно відпочити на українському морі, можуть стати жертвами шахраїв

З активізацією курортного сезону розпочалась і “робота” для різних шахраїв, які намагаються нажитися на довірливих українцях.

Як повідомляє видання РІА “Мелітополь” нерідко можна натрапити на здачу в оренду неіснуючого житла.

Жителі Кирилівки в соцмережах застерігають курортників.

“Увага! Будьте пильні з приводу цих оголошень. Людина не пише телефон. Звертайтеся з приводу проживання тільки до перевірених власників баз відпочинку і гостьових будинків!” – попереджає адміністратор групи “Улюблена Кирилівка”.

Шахраї публікують оголошення про здачу житла в оренду і просять внести передоплату. Однак, коли замовниця поцікавилася, за якою адресою конкретно на Федотовій косі знаходиться котедж, фото якого вказано в оголошенні, і чи далеко луна-парк “Адреналін-шоу” – відповіді не отримала.

Більш того, людина не знала, де знаходиться луна-парк, що теж дивно. І ніхто і не дав контактний телефон для зворотного зв’язку.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *