Арена

Згадати все про “слугу” Юрченка: нардеп повідомив, що наркотики йому підсипали навмисно

Народний “слуга” Юрченко, який не так давно влаштував ДТП у Львові, а тест на наркотики показав позитивний результат, зараз почав переконувати громадськість у тому, що його підставили, наркотики підсипали, бо він сам же ніколи б нічого такого не вживав би.

Таку неймовірну історію сам нардеп розповів під час брифінгу.

Каже, що їхав ремонтувати кондиціонер на СТО й у центрі Львова потрапив у ДТП, коли здавав назад.

“Несподівано якісь крики. Може, я якось відповів. Вибігає людина і починає бігати навколо автомобіля з телефоном. Щоб його зупинити, підходжу, взяв його телефон. Був упевнений, що це якась провокація”, — зазначає Юрченко.

Переконує, що інший учасник ДТП погрожував йому та ображав. Після того, як на місце ДТП приїхав начальник місцевої поліції, за словами Юрченка, вони попрямували в медичний центр здати аналізи. Як стверджує депутат, все відбувалося під наглядом правоохоронців і він «знає, що нічого не вживав», а наркотики йому «або підсипали, або це було якось сплановано».

Натомість постраждалий каже, що Юрченко намагався силою забрати його телефон, “поводився неадекватно й агресивно, декілька разів вдарив та штовхнув” його і погрожував проблемами. А от координація рухів нардепа була порушена, він мав “ненормальні зіниці”.

Онлайн-газета ПолітАрена нагадує, що 8 липня у центрі Львова 32-річний позафракційний нардеп Олександр Юрченко, “любитель плюшок”, за кермом незадекларованого Ford Mustang спочатку в’їхав у Volkswagen Jetta, а потім напав на його водія.

Після повідомлення про ДТП, наявність наркотиків в організмі “слуги”, швидше за все, нікого не здивувала. А от нинішні заяви, про невинність, м’яко кажучи, викликають певні сумніви. І вони ґрунтуються, не в останню чергу, на попередніх “справах” нардепа. Адже навіть в Офісі президента вважали, що Юрченко “втратив етичні підстави бути депутатом Верховної Ради”. А президент Зеленський особисто пообіцяв, що той сидітиме в тюрмі. Та, як бачимо, нардеп ніде не сидить, а вільно пересувається собі на своїй автівці, чавить громадян, а потім ще й їм погрожує. Така поведінка “викрадача пива з супермаркету” дуже гарно доповнює портрет “слуги”, який “ніколи не вживав наркотики”, а потерпілий сам йому якось їх підкинув, сам підставився під його авто. Ну коротше класика: “Рафік ні в чом не вінуват!”.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *