Арена

Російські селяни попросили Меркель попрацювати на їх благо замість місцевих чинуш

На початку літа мешканці російського села відправили на ім’я канцлерки Меркель два звернення – в електронному вигляді і звичайним листом, а також записали відеозвернення з проханням відремонтувати для них розбиту дорогу.

У канцелярії Меркель, за повідомленням депутатки Троїцького сільського поселення Ірини Дроздової, відреагували і надіслали відповідь, про те, що іноземна держава не може виконувати роботу місцевої російської влади.

“Я розумію, що ви дуже незадоволені станом головної вулиці у вашій рідному селі. Проте втручання в діяльність місцевих органів влади інших країн не входить у завдання канцлера ФРН. Прошу вас поставитися з розумінням до того, що пані канцлер не може на ваше прохання вжити рішучих дій в цій ситуації. Нам дуже шкода, що ми нічим не можемо вам допомогти”, – йдеться в листі від представниці влади ФРН Надін Вахтер.

Жителям села також запропонували звернутися в московський офіс “Міжнародного союзу німецької культури”.

“Чиновники, отримавши чарівний стусан у вигляді нашого звернення до канцлерки Німеччини, вийшли з коми і відразу ж пообіцяли, що у 2022 році побудують нам дорогу”, – зазначила Дроздова.

Відомо, що раніше, російські районні чиновники повідомили про неможливість в 2021 році реалізувати підготовлений Троїцьким сільським поселенням проєкт будівництва дороги на вулиці Дмитра Карбишева, який успішно пройшов експертизу. Обласний Мінбуд повернув його назад в зв’язку з тим, що вартість робіт змінилася, і в розрахунки потрібно внести корективи. Реконструкція дорожнього полотна перенесена на 2022 рік.

Світлина з сайту ИнформационноеСопротивление

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *