Арена

Санкційний список поплічників Януковича щороку скорочується

Європейський Союз виключив з санкційного списку Сергія Арбузова та Дмитра Табачника. Інші поплічники Януковича та він сам залишаються під санкціями.

“Посли ЄС погодилися продовжити санкції проти 177 осіб і 48 суб’єктів на 6 місяців, обвинувачених в підриві територіальної цілісності України. Окремим рішенням продовжили санкції щодо Януковича і ще 7 чоловік. Арбузов і Табачник виключені зі списку”, – повідомив  брюссельський кореспондент “Радіо Свобода” Рікард Йозвяк.

Раніше журналіст повідомляв, що санкції можуть знати також щодо колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка та сина Януковича Олександра.

Санкції щорічно продовжують, але список постійно скорочується. На сьогодні в санкційному списку залишаються Віктор Янукович, Віталій Захарченко, Віктор Пшонка, Віктор Ратушняк, Олександр Янукович, Артем Пшонка, Сергій Курченко та Олександр Клименко.

В 2020 році з-під санкцій вивели експрем’єр-міністра Миколу Азарова та колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *