Арена

“Слуга” Нагорняк дозволив собі принизити родину загиблого захисника Маріуполя

Народний депутат від “Слуги народу”, якого обрали на 199 окрузі в Черкаській області, Сергій Нагорняк з нагоди свята Нового року приніс родині загиблого захисника “Азовсталі”, очевидно, гуманітарку, термін придатності якої вийшов.

На цей ганебний випадок звернула увагу українська журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва, яка в одному зі своїх стрімів порадила нардепу трішки цікавитись, кому і які “підарунки” він несе, ще й у своєму брендовому пакетику.

“За свідченнями тих, хто отримував гуманітарку чи перебирав її у центрах — вони отримували аналогічну продукцію від поляків. У якості гуманітарки ще на початку великої війни. А отже, гуманітарка на Черкащині лежала десь на складі без діла. Але більше вражає — термін придатності. Воно уже непридатне до споживання. Тобто, родині Героя принесли непотріб і гниль.

Сергій Нагорняк, чи Вам не соромно піаритись на гуманітарці і приносити сім’ї, яка пережила надзвичайну втрату — таке лайно?”, – запитала його журналістка на своїй сторінці у Фейсбук.

Зазначимо, що згодом нардеп записав відео, в якому назвав цей інцидент “невеликим курйозом”.

“Потрібно визнавати свої помилки. У місцевих пабліках поширили допис, у якому описали історію з гуманітаркою. Дійсно, стався прикрий випадок. У кількох громадах округу дівчата передали через старост сіл пакунки з подарунками для родин військовослужбовців. Фізично їх передали у грудні, а деякі старости роздали тільки в січні. Виник деякий курйоз із цими пакунками, коли мама загиблого Героя була ображена. Я з нею говорив. перепросив, обіцяв заїхати”.

Фото: скриншот зі сторінки у Фейсбук Марини Данилюк-Ярмолаєвої

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *