Політвернісаж

Це потрібно не для помсти, а для встановлення справедливости

Три роки президентства Зеленського. Як оцінити їх?

Я переконаний, що після закінчення війни над Зеленським повинен відбутися судовий процес. І вже за сукупністю оцінок його причетности до злочинів заподіяних Україні: таємна зустріч з Патрушевим в Омані і оцінка домовленостей там ухвалених, якщо їх зміст вдасться встановити, злив операції ваґнерівців, очевидна здача Росії сухопутного коридору від Донбасу до Криму і пов’язана з цим трагедія Маріуполя та відкриття подачі дніпровської води до Криму, неймовірні жертви за очевидний провал підготовки оборони Києва, спроба у перший тиждень війни піти на капітуляцію: відмова інтеґрації у будь-які оборонні союзи, про НАТО Зе і зараз боїться навіть згадувати, постійний нейтралітет і ще ряд обіцянок, які дозволили б Московії перетворити Україну в свою безправну колонію (Путін тоді не погодився, він захотів всього і негайно – ліквідації українців як етносу).

Тобто за сукупною оцінкою ролі Зе у перечислених вище подіях і подальшою поведінкою, враховуючи всі обставини, обтяжуючі і пом’якшуючі, суд винесе свій вердикт: засудити чи виправдати!

Це потрібно не для помсти, а для встановлення справедливости. Без цього на українців чекає непривабливе майбутнє.
За те, що ми прощали колишньому президенту завдані нашій державі збитки, через злочинну діяльність чи бездіяльність, Україна опинилась в такій драматичній малозахищеній ситуації. За все це український народ тепер розплачується великою кров’ю і великим горем.

Хочу нагадати, що жоден український президент не зіграв позитивної ролі в її історії.

Зараз, оскільки йде війна – суд відтерміновується, але не більше!

Степан Хмара

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *