Арена

Поки Ціхановська мріє про вільні вибори, “агрофюрер” розповідає, яка ж вона “мерзотниця”

28 липня лідерка білоруської опозиції Світлана Ціхановська зустрілася з президентом США Джо Байденом та обговорила з ним можливості США підтримати білоруський народ у прагненні свободи.

Вона заявила, що Білорусь перебуває «на передовій» боротьби між автократією та демократією, і закликала США допомогти «зробити Білорусь успішним прикладом ненасильницького переходу до демократії».

Ціхановська прагне розв’язати політичну кризу у своїй країні з допомогою нових вільних виборів під міжнародним контролем.

Тим часом, на батьківщині опозиціонерки, яка розмірковує про вибори та звільнення всіх полонених з тюрем, самопроголошений президент, який вбиває і саджає по буцигарнях людей, саджає літаки і переслідує за прапор, розповів про те, яка вона “дурепа і мерзотниця”.

“Я сьогодні прочитав у доповіді, що її змусили виїхати з Білорусі та погрожували, що там мало не дітей схоплять і так далі. Це після того, як їх хотіли спалити в цьому будинку, пам’ятаєте? Це ж все було сплановано спецслужбами, коли вони зібрали Координаційну Раду і повели в окремий будинок. І ця (Тихановська – ред.) дура туди поперлася. І на наступний день вона прибігла. Я кажу, що ми зробили все, що ти просила. Ну їдь до дітей! Я розумію. Я взагалі проти жінок не воюю.

Не встигла виїхати, як мені дзвонять. Каже, що у неї немає грошей. Кажу: візьми в державній компанії 15 тисяч доларів. Ось що було. А тепер вона розповідає, що їй погрожували, що дітей у неї забирали… Мерзотниця”, – заявив Лукашенко.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *