Арена

“Пригоди” судді Чауса могли б стати основою для гарного фільму

Зниклий раніше з Молдови скандальний суддя Чаус знайшовся у селі на Вінничині 30 липня.

Як повідомив головний редактор Цензор.НЕТ, Юрій Бутусов, з посиланням на джерела у правоохоронних органах, староста села зателефонував до поліції і повідомив про “знахідку” чоловіка, який назвав себе суддею Чаусом і повідомив, що був викрадений невідомими особами. В ході перевірки стало відомо, що ця особа перебуває в розшуку НАБУ за ч. 4 ст. 368 КК.

Згодом на місце події виїхали поліцейські, та з’ясувалось, що вони були не одні. СБУ спритно випередила поліцію і забрала Чауса до Києва. Співробітники НАБУ теж не пасли задніх, а переслідували авто з Чаусом, вимагаючи віддати їм їхнього підслідного, якого вони зобов’язані були заарештувати.

СБУ відмовила детективам НАБУ у передачі Чауса і забрала підозрюваного до свого відомства. Наразі долю судді вирішать в СБУ. Тим часом адвокатів до судді не пускають, а співробітники спецслужби повідомили, що офіційно ніякого Чауса у них немає.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *